Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη LR

Στους δρόμους σε λίγες μέρες θα κυκλοφορεί ένα διαφορετικό Mercedes!!!
Η LR health & beauty systems και η ένωση "Μαζί για το παιδί" έκαναν μια δυναμική συνεργασία!!!

Η LR αποφάσισε στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, την συνεργασία με την πιο σημαντική Ένωση κοινωφελών φορέων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στην Ελλάδα: την ένωση “Μαζί για το Παιδί”.
Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» αποτελείται από 10 Κοινωφελή Σωματεία που ένωσαν τις προσπάθειες τους για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Κάτω από την Ομπρέλα της Ένωσης βρίσκουν καταφύγιο παιδιά με ειδικές ανάγκες, παιδιά που για σοβαρούς Κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα την φροντίδα των φυσικών τους γονιών, παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, άπορα παιδιά που χρειάζονται ψυχολογική, οικονομική και ηθική συμπαράσταση. Μαζί οι 10 φορείς προσφέρουν συντονισμένες υπηρεσίες σε περισσότερα από 10.000 παιδιά.

Το LR Global Kids Fund στηρίζει το Ι.Κ.Ε. Χατζηπατέρειο.
Επισκεφθήκαμε τα Σωματεία, διαβάσαμε τις ανάγκες, ακούσαμε τα προβλήματα και επιλέξαμε να στηρίξουμε έναν από τους 10 φορείς με όλες μας τις δυνάμεις: το Ι.Κ.Ε. Χατζηπατέρειο Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών(ΚΑΣΠ) που βρίσκεται στη Μεταμόρφωση. Το κέντρο παρέχει φυσιοθεραπεία, λογοθεραπεία, προσχολική ειδική αγωγή και εκπαίδευση σε περισσότερα από 100 παιδιά ετησίως από την Αθήνα και την Επαρχία με σκοπό τη βελτίωση και αποκατάσταση των κινητικών, νοητικών συναισθηματικών και κοινωνικών τους αναγκών τους, στους δε γονείς παρέχεται συμβουλευτική στήριξη.
Η ισχυρή μας θέληση και διάθεση να στηρίξουμε τα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη μας σε συνδυασμό με το εξαιρετικό έργο του Χατζηπατέρειου, μας οδήγησε σε μία σημαντική πράξη ζωής για τα σπαστικά παιδιά που φιλοξενούνται καθημερινά στο Κέντρο: να προσφέρουμε ως δωρεά ένα Πούλμαν Mercedes- Benz τύπου Sprinter 415/43 CDi ειδικών προδιαγραφών, το κόστος του οποίου ανέρχεται στις 75.000€
Ένα αυτοκίνητο που είναι μεγάλη υπόθεση… για μικρά παιδιά!
Οι προδιαγραφές του Πούλμαν θα είναι ειδικές για να καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών.
Το πούλμαν, το οποίο θα παραδοθεί μέσα στο 2012 θα είναι τουλάχιστον 18 θέσεων, με πόρτα εύκολης πρόσβασης στο εσωτερικό και ειδικό σκαλοπάτι για να έχουν τα παιδιά εύκολη πρόσβαση. Επίσης, θα περιλαμβάνει χώρους αποθήκευσης για τα καροτσάκια τους και ειδικά φιμέ τζάμια, καθώς και υφασμάτινες κουρτίνες στα πλαϊνά και πίσω παράθυρα για την προστασία των παιδιών από τον ήλιο.
Το design του λεωφορείου έχει σχεδιαστεί από το δημιουργικό τμήμα της LR Ελλάδος με χαρούμενες νότες για να εξασφαλίζει το χαμόγελο στα παιδιά κάθε φορά που επιβαίνονται σε αυτό.
Το slogan του LR Global Kids Fund For a Promising Future υπογράφει το έντονο κοινωνικό πρόσωπο της εταιρίας και μία πολιτική εναρμονισμένη με πρακτικές που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο και τις αξίες της εταιρίας: το Πάθος, την Εμπιστοσύνη και την Υπευθυνότητα για να εξασφαλίσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά που σήμερα το στερούνται.
Δείτε το video της σημαντικής Δωρεάς της LR στο Ι.Κ.Ε. Χατζηπατέρειο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου