Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Beauty Diamonds

Όμορφη Επιδερμίδα - Λαμπερή Εμφάνιση

Ιδιαίτερη φροντίδα με επιλεγμένες δραστικές συνθέσεις για ορατά πιο όμορφη επιδερμίδα.
Μοναδικός συνδυασμός από περιποιητικές συνθέσεις και καινοτόμες δραστικές ουσίες που ενώνονται σε μια πολυτελή εμπειρία περιποίησης για την ώριμη επιδερμίδα.
  • Συσφίγγει το δέρμα
  • Ελλάτώνει τις ρυτίδες στην όψη
  • Υποστηρικτική,συσφικτική περιποίηση για την ώριμη επιδερμίδα.




Συστηματική Περιποίηση:

1. Γαλάκτωμα Καθαρισμού
 Περιποιητικό σύμπλεγμα απο οξέα φρούτων που υποστηρίζει την ανανέωση των κυττάρων.Καθαρίζει ιδιαίτερα την επιδερμίδα.
21001
200ml
20.90 €




2. Τονωτική Λοσιόν
Φυσικές marine και φυτικές δραστικές ουσίες ενυδατώνουν την επιδερμίδα.Το δέρμα φαίνετε απαλό,λείο και αναζωογονημένοΔεν περιέχει Αλκοόλ.Σε σπρεί.
21002
200ml
20.90 €




3. Κρέμα Νυκτός
Πολύτιμα φυσικά έλαια σε συνδυασμό με ειδικές αντιρυτιδικές ουσίες.Η σύνθεση δραστικών που βασίζεται σε διαμάντια βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και υποστηρίζει τους μηχανισμούς ανάπλασής της.Η κρεμώδης απαλή σύνθεση της φροντίζει ιδανικά το δέρμα σας.
21004
50ml
38.90 €




4. Κρέμα Ημέρας
Ένα αποτελεσματικό λιποπεπτίδιο υποστηρίζει το σύστημα προστασίας του δέρματος και κάνει τις ρυτίδες να φαίνονται πιο λείες.Ο βασισμένος σε διαμάντια συνδυασμός δραστικών ουσιών βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και υποστηρίζει το σύστημα ανάπλασης.Ένα καινοτόμο εξαπεπτίδιο υποστηρίζει το σύστημα προστασίας του δέρματος.Η απαλή σύνθεση απορροφάται άμεσα από το δέρμα και αναπτύσει την συσφικτική της δράση.
21003
50ml
32.90 €





5. Κρέμα Ματιών 
Ειδικά διαλεγμένες δραστικές ουσίες σε συνδυασμό με μια σύνθεση ουσιών βασισμένη σε διαμάντια,μειώνουν τις ρυτίδες στην όψη.Καταπραϋνει τα πρηξίματα.Η ιδιαίτερα απαλή και δροσερή σύνθεση του φροντίζει την περιοχή των ματιών.
21006
30ml
27.50 €




Το σετ περιλαμβάνει:
Γαλάκτωμα Καθαρισμού
Τονωτική Λοσιόν
Κρέμα Ημέρας
Κρέμα Νυκτός
Κρέμα Ματιών

Κωδικός Σετ: 21000
Τιμή Σετ: 126,90 €


Πρόσθετη Περιποίηση:

1. Εντατικό Serum 
Συμπηκνωμένη σύνθεση απο κοκτείλ λιποτροπικών βιταμινών.Ο βασισμένος σε διαμάντια συνδυασμός δραστικών ουσιών βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και υποστηρίζει τους μηχανισμούς ανάπλασης.Ένα καινοτόμο εξαπεπτίδιο υποστηρίζει το σύστημα προστασίας του δέρματος.Η κρεμώσης απαλή σύνθεση γίναιτε ένα με την επιδερμίδα σας,απορροφάται εύκολα και σας δίνει την αίσθηση της απόλυτης ευεξίας.
Εφαρμόστε πριν απο τα προϊόντα ημέρας ή/και νυκτός.
21005
30ml
43.90 €




2. Πλούσια Εντατική Κρέμα
Με συσφικτική δράση για την ώριμη επιδερμίδα.Ένας συνδυασμός απο λιπίδια ceramide και υαλουρονικές σφαίρες (Hyaluronic Filling Spheres) λυαίνουν τις ρυτίδες.Ένα κοκτείλ από λιποτροπτικές βιταμίνες δυναμώνει τη λειτουργία αυτοπροστασίας του δέρματος ενάντια στα μικρόβια.Ο βασισμένος σε διαμάντια συνδυασμός δραστικών ουσιών βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και υποστηρίζει τους μηχανισμούς ανάπλασης.Έλαια από καρπό αγριοτριανταφυλλιάς και φυστίκια φροντίζουν την ώριμη επιδερμίδα απαλά.Πλούσια περιποιητική σύνθεση.
21007
30ml
43.90 €




3. Κρέμα για το ντεκολτέ και το λαιμό
Αποκλειστικό σύμπλεγμα δραστικών ουσιών απο λιποπεπτίδια,εκχύλισμα Kigelia και έναν συνδυασμό από δραστικές ουσίες που βασίζεται στα διαμάντια,προσφέρουν μοναδικό ντεκολτέ και λαιμό.Έλαια από τον καρπό αγριοτριανταφυλλιάς και από φυστίκη χαρίζουν μεταξένια απαλότητα στην ώριμη επιδερμίδα.
21008
50ml
32.90 €






Παραγγελία Προϊόντων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου